Juustokastike

Sulata rasva kattilassa ja lisää siihen jauhot.

Lisää maito vähitellen, anna kuumentua lisäämisen välissä.

Tai vaihtoehtoisesti keitä maito eri kattilassa.

Sekoita usein, ettei pala pohjaan.

Lisää lopuksi juustoraaste, voi lisätä reilustikin juustoa.

Emmentalin voi korvata edamilla tai muulla juustoraasteella.

Osan voi korvata myös maustetulla tuorejuustolla.

Mausta ja tarkista maku.

käy myös lasagnen valkokastikkeena.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 229 grammaa

Eevis77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, keskiarvo 437g2329kcal1.4g1.5g262.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 437g1500kcal44.6g306.1g5.2g15.3g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 6559g2990kcal196.8g314.8g98.4g0g
Emmental, punaleima 17%1458g4227kcal495.6g0g247.8g0g
Valkopippuri, annos 1g7.3g0kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 7.3g0.2kcal0g0g0g0g
Margariini 60%, keskiarvo 54g287kcal0.2g0.2g32.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 54g185kcal5.5g37.8g0.6g1.9g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 805g367kcal24.2g38.7g12.1g0g
Emmental, punaleima 17%179g520kcal61g0g30.5g0g
Valkopippuri, annos 1g0.7g0kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g24811kcal1658.6g1398.2g1378.8g34.4g
Valittu annoskoko10000g12406kcal829.3g699.1g689.4g17.2g
Annoskoko puolitettuna5000g6203kcal414.7g349.6g344.7g8.6g
Arvot/100g100g124kcal8.3g7g6.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117382