Punajuuri-perunasosekeitto

Kuori punajuuret, pilko kuutioiksi.

Keitä vedessä kunnes hieman pehmenneet.

Lisää kuoritut ja kuutioidut perunat.

Keitä yht. noin puoli tuntia.

Lisää kasvisliemikuutio ja ruokakerma.

Soseuta sauvasekoittimella.

Lisää tarvittaessa suolaa.

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Lauran84

N63 sanoi...

Tähän kannattaa lisätä vielä sipulia, valkosipulia ja porkkanaa makua antamaan. Kerman sijaan voi käyttää Koskenlaskijaa, joka antaa lisämakua.

sunnuntai 06.05.2012 klo 17:27

AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 382g291kcal7.2g59.2g0.8g3.8g
Punajuuri 246g94kcal2.5g16.9g0.5g6.1g
Vesi355g0kcal0g0g0g0g
Laktoositon ruokakerma 15% (Arla), annos 200g109g175kcal2.9g4.7g16.4g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow7.1g18kcal0.7g0.7g1.4g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2196g1156kcal26.6g163g38.2g20g
Valittu annoskoko1098g578kcal13.3g81.5g19.1g10g
Annoskoko puolitettuna549g289kcal6.7g40.8g9.6g5g
Arvot/100g100g53kcal1.2g7.4g1.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=219013