Raparperivaahto

Kiehauta raparperit, sokeri, vesi ja kardemumma, kaneli, vaniljasokeri pehmeäksi soseeksi.

Jäähdytä.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Lisää kermavaahtoon jäähtynyt raparperisose.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 400g135kcal2.8g22g0.4g5.6g
Sokeri 170g690kcal0g169.8g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 100g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g8g25kcal0.9g4.8g0.6g2.2g
Kaneli, jauhettu, annos 2g4g11kcal0.1g3.2g0.1g2.2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g16g64kcal0g15.8g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl400g1360kcal8g12g140g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2196g4568kcal23.6g455.2g282.2g20g
Valittu annoskoko1098g2284kcal11.8g227.6g141.1g10g
Annoskoko puolitettuna549g1142kcal5.9g113.8g70.6g5g
Arvot/100g100g208kcal1.1g20.7g12.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110891