Täytetyt paprikat

Kuutioi sipuli ja laita kuumalle pannulle.

Paahda muutama minuutti ja lisää jauheliha.

Ruskista ja lisää suikaloitu tai raastettu kesäkurpitsa, suikaloitu tomaatti ja mausteet (esim mustapippuri, paprikajauhe, sweet chili kastiketta 1-2 rkl, ketsuppia loraus).

Hauduta hetken aikaa.

Puolita paprikat ja ota siemenet pois.

Laita öljytylle paistinvadille.

Täytä ja laita reilusti täytettä.

Haltessasi juustoraastetta.

Paista 180C noin 45 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Eevamaarit
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 450g132kcal4.2g20.3g1.8g8.6g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 450g1442kcal120.5g0g107.7g0g
Sipuli 34g10kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Kesäkurpitsa zucchini 68g12kcal0.4g1.7g0.3g0.5g
Raejuusto, Keso, maustamaton 1,5% (Arla)51g35kcal5.6g1.3g0.8g0g
Mustapippuri 1.1g3.1kcal0.1g0.4g0g0.3g
Tomaatti 45g10kcal0.3g1.6g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2196g3290kcal263g53.8g221.6g21.2g
Valittu annoskoko1098g1645kcal131.5g26.9g110.8g10.6g
Annoskoko puolitettuna549g823kcal65.8g13.5g55.4g5.3g
Arvot/100g100g150kcal12g2.5g10.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=190490