Kermainen possupata -Karppi

Silppua sipulit, ja suikaloi paprika.

Kypsennä kinkku pannulla öljyssä.

Lisää sipulit ja paprika - kypsyttele lisää 5 min.
Lisää lihaliemi ja anna hautua miedolla lämmöllä 15 - 20 min.
Lisää sitten juusto ja mausteet.

Lämmitä kuumaksi ja tarjoile riisin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kunnon kinkkusuikale (Snellman), annos 300g338g338kcal57.5g3.4g10.1g0g
Sipuli (kuorittu)62g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Valkosipuli 11g12kcal0.9g1.8g0.1g0.2g
Paprika keltainen 147g44kcal1.4g7.5g0.3g2.9g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl11g28kcal1.4g0.2g2.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 451g0kcal0g0g0g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton56g90kcal4.5g2.3g7.3g0g
Oliivi-, avokado- ja pellavansiemen öljy (kylmäpuristettu (Natural nutrition), annos 5g17g136kcal0g0g15.2g0g
Suola, annos 3g3.4g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g1.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2196g1331kcal133g36.4g71.2g8.4g
Valittu annoskoko1098g666kcal66.5g18.2g35.6g4.2g
Annoskoko puolitettuna549g333kcal33.3g9.1g17.8g2.1g
Arvot/100g100g61kcal6.1g1.7g3.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=379152