Piimäkakku

Piimään sekoitetaan sokeri ja sulatettu rasva.

Vehnäjauhoihin sekoitetaan ruokasoodaa 3 tl ja leivinjauhetta 3 tl, ja lisätään piimä+ rasva+ sokeri seokseen.

Paistetaan uunipellillä uunin keskiosassa 200 C, kunnes kakku on kypsä.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton (Valio)544g174kcal18g24.5g0g0g
Sokeri 163g662kcal0g163g0g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen73g522kcal0g0g58g0g
Vehnäjauho puolikarkea 318g1092kcal32.4g222.8g3.8g11.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2196g4902kcal100.8g820.6g123.6g22.2g
Valittu annoskoko1098g2451kcal50.4g410.3g61.8g11.1g
Annoskoko puolitettuna549g1225kcal25.2g205.2g30.9g5.6g
Arvot/100g100g223kcal4.6g37.4g5.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=76172