Työmiehen kaalikeitto

Paista jauheliha ja mausta se mustapippurilla, paprikajauheella ja suolalla.

Pilko kasvikset ja laita kiehumaan veteen liemikuutioiden ja pippurien kanssa.

Lisää jauheliha.

Keitä kypsäksi.

Hautuessaan hiljaa pidemmän aikaa keitosta tulee maukkaampi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 733 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 120g266kcal21g0g20.4g0g
Öljyt, oliiviöljy, 13,5 g, 1 rkl4.5g40kcal0g0g4.5g0g
Mustapippuri 0.6g1.7kcal0.1g0.2g0g0.2g
Paprikajauhe 0.6g1.9kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Vesi750g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali120g25kcal1.4g4.1g0.2g2.5g
Paprika keltainen 51g15kcal0.5g2.6g0.1g1g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka27g3kcal0.3g0.3g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)15g4kcal0.2g0.7g0g0.3g
Lihaliemikuutio Maggi3.3g9kcal0.3g0.2g0.8g0g
Kasvisliemikuutio 3.3g10kcal0.3g0.4g0.8g0.1g
Maustepippuri, annos 1g3g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2199g752kcal48.4g17.2g54g9.2g
Valittu annoskoko1100g376kcal24.2g8.6g27g4.6g
Annoskoko puolitettuna550g188kcal12.1g4.3g13.5g2.3g
Arvot/100g100g34kcal2.2g0.8g2.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=439532