Hasselpähkinänougat

2 dl hasselpähkinöit
4tl vettä
2 rkl agavesiirappia tai hunajaa
2 tl carob jauhetta
Hienonna hasselpähkinät monitoimikoneessa hyvin hienoksi jauheeksi.

Lisää vesi, agavesiirappi tai hunaja ja carobjauhe ja hienonna edelleen.

Muovaa tahnasta tankoja ja säilytä niitä jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 11 grammaa

Siralos
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hasselpähkinä 7.8g50kcal1.1g0.3g4.7g1.4g
Vesi1g0kcal0g0g0g0g
Carob-jauhe (Urtekram), annos 5g0.5g1.1kcal0g0.3g0g0.2g
Agavesiirappi (Biona), annos 12g1.7g5.1kcal0g1.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g113kcal2.2g3.8g9.4g3.2g
Valittu annoskoko11g56kcal1.1g1.9g4.7g1.6g
Annoskoko puolitettuna6g28kcal0.6g1g2.4g0.8g
Arvot/100g100g512kcal10g17.3g42.7g14.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431195