Kalapihvit

Kalat jauhetaan sipulin kanssa.

Korppujauhot turvotetaan kerman kanssa, lisätään kananmunat ja kala/sipuli seos, mausteita oman tunnon mukaan, viimeisenä öljy.

Pannulle voita ja eikun paistamaan.

Yksi annos = paistettuna n. 80 g
( suola, kalamauste, tilli, sitruuna...)

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kala keskiarvo, silakka/muikku/ahven/hauki 5.1g5.9kcal0.9g0g0.3g0g
Sipuli 1.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Korppujauho 0.4g1.4kcal0g0.3g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)1.2g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Kerma, vispikerma, rasvaa 38 % ,vähälaktoosinen, iskukuumennettu 2.3g8.3kcal0g0.1g0.9g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g0.8g7kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g49kcal2g1g4.2g0g
Valittu annoskoko11g25kcal1g0.5g2.1g0g
Annoskoko puolitettuna6g12kcal0.5g0.3g1.1g0g
Arvot/100g100g224kcal9.1g4.5g19.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101095