Annen suklaapiirakka

Vaahdota sokeri ja kanamunat.

Lisää vaahtoon sulatettu huoneenlämp.

Margariini, sitten jauhot ,joihin on sekoitettu vaniljasokeri ja leivinjauhe, paloiteltu valkosuklaa ja tumma kaakaojauhe.

Lisää maitoa vuorotellen jauhojen kanssa.

Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun uunipellin päälle.

Paista n.175C n 15-20 min. Tee kuorrutus.

Sulata margariini kattilan pohjalle vispaa joukkoon tomusokeri ja kuuma kahvijuoma.

Lisää tarvittaessa kahvijuomaa, jos tulee liian paksua, tai tomusokeria, jos tulee liian ohutta.

Voit halutessasi koristella kakun pinnan esim.

kookoshiutaleilla.

Reseptistä tulee n. 36 annosta ja yksi annos painaa n. 44 grammaa

Annemaria73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g1.9g7.6kcal0g1.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.7g2.4kcal0.2g0g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.1g7.1kcal0.2g1.4g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosuklaa Bak&Dessert (Fazer), annos 100g0.7g3.9kcal0g0.4g0g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Margariini 80 % laktoositon 1g7.2kcal0g0g0.8g0g
Kaakaotomusokeri (Dan sukker), annos 300g2.1g8.1kcal0g1.9g0g0g
Kahvijuoma, keskiarvo 0.7g0kcal0g0g0g0g
Margariini 80 % laktoositon 0.7g4.8kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g84kcal0.8g11.4g3g0.2g
Valittu annoskoko11g42kcal0.4g5.7g1.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g21kcal0.2g2.9g0.8g0.1g
Arvot/100g100g373kcal3.6g50.9g13.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=225845