Mantelileipä

Sekoita munat ja rahka, sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää rahkan ja munien sekaan.

Lisää vielä juustoraaste.

Paista 225 asteessa hiukan kohonneina puolisen tuntia tai kunnes ovat kauniin ruskeita.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Blondilumikk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 2.1g1.2kcal0.2g0.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 3g4.3kcal0.4g0g0.3g0g
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g1.9g12kcal0.4g0.1g1g0g
Juusto, keskiarvo 2.8g10kcal0.7g0g0.8g0g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 0.2g0.7kcal0.1g0g0g0.1g
Fibrex sokerijuurikaskuituhiutale, 2tl 6,5g0.2g0.1kcal0g0g0g0.2g
Vehnälese 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Kauralese 0.4g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g59kcal3.8g1g4.2g0.8g
Valittu annoskoko11g30kcal1.9g0.5g2.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna6g15kcal1g0.3g1.1g0.2g
Arvot/100g100g270kcal17.3g4.5g19.1g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=234129