Jauheliharisotto

Raaka-aineet:

- 2 rkl öljyä
- 300 g jauhelihaa
- 2 sipulia
- 1 tl mustapippuria
- 1 tl paprikajauhetta
- 2 dl pitkäriisiä
- 5-6 dl lihalientä (tai vettä
+ 1 lihaliemikuutio)
- 200 g herne-maissi-paprika-
sekoitusta

Valmistus:

1.Ruskista jauheliha ja silputtu sipuli öljyssä kattilassa tai kasarissa, mausta.

2.Lisää riisit ja anna niiden hetki kuullottua.

3.Lisää lihaliemi ja anna kypsyä 15 minuuttia.

4.Lisää pakastevihannekset.

5.Jatka vielä kypsennystä noin 5 minuuttia, kunnes neste imeytyy riiseihin.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Miksuk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 0.2g1.9kcal0g0g0.2g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3.1g5.2kcal0.6g0g0.3g0g
Sipuli 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Täysjyväriisi 1.3g4.4kcal0.1g0.9g0g0.1g
Lihaliemijauhe/tiiviste 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi3.9g0kcal0g0g0g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 1.6g1.6kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g27kcal1.6g2.4g1g0.2g
Valittu annoskoko11g14kcal0.8g1.2g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g7kcal0.4g0.6g0.3g0.1g
Arvot/100g100g124kcal7.3g10.9g4.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=139316