Kaalisoppa hirvenlihasta

Pistä pieneksi suikaloitu kaali kiehumaan veteen.

Lisää pilkottu porkkana.

Ruskista lihat paistinpannulla oliiviöljyssä.

Mausta suolalla, pippureilla ja yrteillä.

Lisää jauhot ja jatka hetki ruskistamista.

Lisää pannulle pari desiä vettä ja anna kiehahtaa.

Sekoita kastike tasaiseksi ja lisää kattilaan.

Ruskista sipuli, herkkusienet, valkosupuli ja chili pannulla ja lisää kattilaan.

Annan kiehua hiljalleen pari tuntia.

Maista ja lisää mausteita tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 564 grammaa

Jeranen

Enkeli82 sanoi...

Hyvää on, nam!

keskiviikko 23.12.2009 klo 14:08

AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Hirvenliha 1.8g2kcal0.4g0g0.1g0g
Sipuli 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Porkkana 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Herkkusieni 0.3g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen0g0kcal0g0g0g0g
Vesi4.9g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.1g0.8kcal0g0g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g8kcal0.8g0.2g0.4g0g
Valittu annoskoko11g4kcal0.4g0.1g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna6g2kcal0.2g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g36kcal3.6g0.9g1.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151881