PERUNAVIHANNESLAATIKKO

Voitele pieni vuoka.

Lado vuokaan sekaisin ainekset ja valuta ruokakerma joukkoon.

Mausta esim.

mustapippurilla ja aromisuolalla.

Uunissa 200 asteessa n. puoli tuntia

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Tartsani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuliperunat, Rainbow 750g/pss3.1g2.3kcal0g0.6g0g0g
Parsakaali-kukkakaali-porkkana, pakaste (Rainbow), annos 450g3.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy Eldorado0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Broilerpyörykkä, 1kpl (saarioinen)1.6g3.1kcal0.2g0.2g0.2g0g
Ruokakerma kevyt 4% (Rainbow), annos 200g3.1g1.9kcal0g0.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g17kcal0.4g2.2g0.8g0g
Valittu annoskoko11g9kcal0.2g1.1g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna6g4kcal0.1g0.6g0.2g0g
Arvot/100g100g77kcal1.8g10g3.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=214372