Wasabi-tuorejuustosilakat

1. sekoita juusto ja wasabitahna keskenään
2. silakkafileet nahkapuoli alaspäin alustalle
3. suolaa ja tahnaa fileele, käännä file kalannäköiseksi
4. rasvaa matala uunivuoka ja lado kalat siihen (päälle korppujauhoa)
5. 200-asteisessa uunissa 20min

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 7.8g11kcal1.3g0g0.7g0g
Wasabitahna (Yutaka), annos 2g0.6g1.6kcal0g0.3g0g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton2.6g4.2kcal0.2g0.1g0.3g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g34kcal3g0.8g2g0g
Valittu annoskoko11g17kcal1.5g0.4g1g0g
Annoskoko puolitettuna6g9kcal0.8g0.2g0.5g0g
Arvot/100g100g155kcal13.6g3.6g9.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=389484