Caloriinan sangria

1 sitruuna
1 appelsiini
2 kanelintankoa
muutama tähtianis
5 dl punaviiniä

Pese hedelmät, leikkaa muutama siivu hedelmistä koristeeksi.

Purista hedelmistä mehu.

Sekoita viini, hedelmien mehu ja mausteet kannuun.

Laita muutamaksi tunniksi maustumaan jääkaappiin.

Ennen tarjoilua lisää hedelmäviipaleet, jäitä ja vichyä kannuun.

(ainesosaluetteloon olen merkannut hedelmistä kuoritut versiot, kuoriahan ei syödä.

Siksi että annoskoko pysyisi oikeana noin noin 2,5-2,8 dl on yksi annos riipuen jään ja hedelmien määrästä)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Caloriina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punaviini 4.9g3.4kcal0g0g0g0g
Vichy vesi (Novelle), annos 100g3.9g0kcal0g0g0g0g
Sitruuna kuorittu 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Appelsiini, kuorittu 1.9g0.9kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g9kcal0g0.4g0g0g
Valittu annoskoko11g4kcal0g0.2g0g0g
Annoskoko puolitettuna6g2kcal0g0.1g0g0g
Arvot/100g100g40kcal0g1.8g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=433076