Tonnikala-makaronivuoka

Keitä makaronit lihaliemessä.

Kuullota silputtu sipuli ja suikalejuurekset ölyssä.

Lisää paseerattu tomaatti ja mausta valkopippurilla, pitsamausteella ja suolalla.

Lado makaroni, kasvishöystö ja tonnikala vuorotellen voideltun uunivuokaan.

Ripottele päälle juustoraaste.

Paista 200 asteessa 30 min.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Piparihirmu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni (myllynparas raaka)1.9g6.6kcal0.2g1.3g0g0.1g
Tonnikala öljyssä 2.1g4kcal0.6g0g0.2g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g2.1g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Emmental 17 % (Lidl), annos 8g0.6g1.7kcal0.2g0g0.1g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 0.4g3.1kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g34kcal2g3.2g1.4g0.4g
Valittu annoskoko11g17kcal1g1.6g0.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna6g9kcal0.5g0.8g0.4g0.1g
Arvot/100g100g155kcal9.1g14.5g6.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=78139