Valkosuklaa pannacotta

Sulata valkosuklaat kermaan vesihauteessa olevassa kattilassa.

Sekoita sulanut suklaa turkkilaiseen jogurttiin, lisää vanijasokeri.

Kaada annosastioihin ja laita jääkaappiin jähmettymään.

Keitä hilloke kattilassa: laita vesi + kaksi pussia pakastevadelmia kattilaan (200 g),
kuumenna kiehuvaksi, lisää kylmään vesitilkkaan liuotettu perunajauho sekaan.

Lusikoi hilloke pannaconttien päälle.

Koristele kotimaisilla vadelmilla + sitruunamelissalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Samson
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosuklaa Bak&Dessert (Fazer), annos 100g3.1g18kcal0.2g1.8g0.1g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl0.8g2.8kcal0g0g0.3g0g
Turkkilainen jogurtti (Rainbow), annos 100g3.9g4.7kcal0.1g0.1g0.4g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.8g0kcal0g0g0g0g
Vadelma (Pakkasmarja), annos 200g2.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g52kcal0.6g4.2g1.6g0.2g
Valittu annoskoko11g26kcal0.3g2.1g0.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g13kcal0.2g1.1g0.4g0.1g
Arvot/100g100g237kcal2.7g19.1g7.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384418