Kanakeitto

Paista ja mausta kanat, siirrä syrjään.

Laita vesi kattilaan, lisää pilkotut perunat ja liemikuutiot.

Lisää loput aineet (sipulit, kanat yms) kun perunat ovat kiehuneet noin 10 minuuttia.

Mausta valkosipulilla, cayennella, paprikajauheella ja mistä sitten itse ikinä pidätkin.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Delic
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 0.2g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g1.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi7.2g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.1g1kcal0g0g0.1g0g
Atria broilerin fileesuikale naturell1.3g1.4kcal0.3g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, sisältää vehnää 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g8kcal0.6g0.4g0.2g0g
Valittu annoskoko11g4kcal0.3g0.2g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna6g2kcal0.2g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g35kcal2.7g1.8g0.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=132094