Miilunpolttajan spaghetti

Ruskista pekonit siivuina pannulla omassa rasvassaan.

Nosta jäähtymään talouspaperin päälle (paperi imee ylimääräisen rasvan pois ja pekonista tulee rapeampi).

keitä spaghetti ohjeen mukaan al dente.

Vatkaa munien rakenne rikki kulhossa, lisää kerma.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Valuta pasta siivilässä ja siirrä se esim.

teflonkattilaan.

Silppua pekoni käsin pienehköiksi palasiksi spaghetin joukkoon.

Lisää puolitetut kirsikkatomaatit.

Lisää vielä muna-kerma-seos mukaan.

Siirrä kattila takaisin levylle.

Kuumenna varovasti samalla sekoittaen, kunnes munaseos hyytyy.

älä kuumenna liikaa, jotta ruoka jäämehevän kosteaksi.

Koristele basilikalla.

Tarjoa heti.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Elsainkeri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Spaghetti (Barilla)2.3g8.2kcal0.3g1.7g0g0.1g
Pouttu pekoni 140 g pakkaus (Pouttu), annos 140g2.2g6.1kcal0.3g0g0.5g0g
Kananmuna kuoreton 1.6g2.2kcal0.2g0g0.2g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g3.1g1.7kcal0.1g0.2g0.1g0g
Basilika, tuore0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen1.6g0.3kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g37kcal1.8g4g1.6g0.2g
Valittu annoskoko11g19kcal0.9g2g0.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g9kcal0.5g1g0.4g0.1g
Arvot/100g100g169kcal8.2g18.2g7.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=193265