Saksanpähkinä aurajuustopasta

Keitä pasta al dente suolatussa vedessä.

Ripottele valmiin pastan sekaan oliiviöljyä.

Sulata voi. Ruskista silputtu sipuli, valkosipuli ja saksanpähkinät.

Lisää joukkoon revitty basilika.

Yhdistä aurajuusto pastan ja sipuli-pähkinäsekoituksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Siheev
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma makaroni (Myllynparas), annos 80g6.2g22kcal0.8g4g0.2g0.4g
Voi 0.4g2.8kcal0g0g0.3g0g
Sipuli 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Basilika, tuore0.1g0kcal0g0g0g0g
castello blue, sinihomejuusto1.4g5.9kcal0.2g0g0.6g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)0.4g0.3kcal0g0g0g0g
Saksanpähkinä 1.4g9kcal0.2g0g0.9g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g81kcal2.4g8.2g4g1.2g
Valittu annoskoko11g41kcal1.2g4.1g2g0.6g
Annoskoko puolitettuna6g20kcal0.6g2.1g1g0.3g
Arvot/100g100g363kcal10.7g36.6g17.9g5.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=333278