Kalkkuna-vihannespihvit

Turvota korppujauhot vedessä, pilko sipuli ja lisää se, kalkkuna, vihannessuikaleet ja kananmuna kippoon ja sekoita tasaiseksi massaksi.

Mausta oman maun mukaan.

Itse käytin suolaa, mustapippuria, valkopippuria.
paista pannulla.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Tiugru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g4.7g6.5kcal0.9g0g0.3g0g
Korppujauho 0.6g2.2kcal0.1g0.4g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.4g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.3g1.8kcal0.2g0g0.1g0g
Vihannessekoitus, Rainbow (250g pussi)1.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g22kcal2.4g1g0.8g0g
Valittu annoskoko11g11kcal1.2g0.5g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna6g6kcal0.6g0.3g0.2g0g
Arvot/100g100g101kcal10.8g4.5g3.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109628