Täytetyt paprikat

Kuori paprika ja höyrytä se 10 minuuttia kattilassa.

Keitä riisi

Kuullota sipuli, lisää paprika, keitetty riisi ja tonnikalat

Täytä paprikat, päälle juustodippi ja raaste

Uuniin 10 minuutiksi ja valmis!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Kristakukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Paprika keskiarvo 1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Riisi, keitetty, 100 g, 1,25 dl (kuivana 36 g)2.9g3.6kcal0.1g0.8g0g0g
Tonnikala ( chilikastikkeessa pirkka )2.2g3kcal0.3g0.1g0.2g0g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)1.8g2.9kcal0.4g0g0.1g0g
Juustodippi, Pirkka 300g1.2g1.5kcal0g0g0.1g0g
Juusto, kermajuusto, pirkka0.6g2.3kcal0.1g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g28kcal1.8g2g1.2g0g
Valittu annoskoko11g14kcal0.9g1g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna6g7kcal0.5g0.5g0.3g0g
Arvot/100g100g125kcal8g8.9g5.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=283887