Tanjan espanjalainen munakas

Kuullota oliiviöljyssä valkosipuli ja tomaattipyree.

Lisää tomaatit ja perunat, paista kunnes perunat saaneet väriä molemmilta puolilta.

Lisää päälle vatkattu muna-maitoseos.

Mausta suolalla ja oreganolla.

Pienennä levy ja anna munakkaan hyytyä valmiiksi.

Kun pinta lähes hyytynyt lisää päälle halutessasi edam-raaste ja pieniä nokareita pestoa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Tasetala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)3.9g4.9kcal0.4g0g0.4g0g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 0.9g0.4kcal0g0g0g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 2.9g1.6kcal0g0.4g0g0g
Oliiviöljy 0.2g1.7kcal0g0g0.2g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka0.3g0.2kcal0g0.1g0g0g
Edamjuusto 17 % (500g) (Pirkka), annos 8g0.6g1.6kcal0.2g0g0.1g0g
Pesto (Pirkka)0.2g0.9kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g24kcal1.2g1.2g1.6g0g
Valittu annoskoko11g12kcal0.6g0.6g0.8g0g
Annoskoko puolitettuna6g6kcal0.3g0.3g0.4g0g
Arvot/100g100g106kcal5.4g5.4g7.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=335092