Kuitupizzapohja

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Sekoita kuiva-aineet nesteeseen.

Lisää öljy.

Siirrä kohoamaan vedottomaan paikkaan.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Sipilae
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 3.5g0kcal0g0g0g0g
Vehnälese 0.2g0.4kcal0g0g0g0.1g
Hiiva 0.4g0.3kcal0.1g0g0g0g
Rypsiöljy 0.5g4.6kcal0g0g0.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.7g5.8kcal0.2g1.2g0g0.1g
Graham täysjyvävehnäjauho, Myllyn Paras (1dl=65g)3.4g11kcal0.5g2g0.1g0.4g
Auringonkukansiemen 1.4g8.3kcal0.3g0.2g0.7g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g61kcal2.2g6.8g2.6g1.4g
Valittu annoskoko11g30kcal1.1g3.4g1.3g0.7g
Annoskoko puolitettuna6g15kcal0.6g1.7g0.7g0.4g
Arvot/100g100g273kcal9.9g30.6g11.7g6.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=337418