Pannukakku

Sekoita maito, suola ja vehnäjauhot tasaiseksi massaksi.

Lisää joukkoon rypsiöljy.

Anna taikinan turvota 1-3 tuntia.

Vaahdota kevyesti munat ja sokeri, sekoita taikinaan ja kaada taikina uunivuokaan.

Paista 225, kunnes pannukakku on kypsä.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Ranskanpulla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen6.5g2.1kcal0.2g0.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.6g8.9kcal0.3g1.8g0g0.1g
Rypsiöljy 0.6g4.9kcal0g0g0.6g0g
Kananmuna kuoreton 1.1g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Sokeri 0.3g1.3kcal0g0.3g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g38kcal1.2g4.8g1.4g0.2g
Valittu annoskoko11g19kcal0.6g2.4g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g9kcal0.3g1.2g0.4g0.1g
Arvot/100g100g169kcal5.4g21.6g6.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=376071