Punainen linssikeitto

Hienonna sipuli (2 kpl) ja valkosipulinkynnet (2 kpl).

Halkaise paprika, poista siemenet ja kuutioi.

Kuullota sipulit ja paprika öljyssä (2 rkl) Lisää joukkoon vesi (1 l), liemikuutiot (2 kpl) ja huuhdotut linssit (3 dl) Keitä noin 20 min., kunnes linssit ovat kypsiä.

Lisää tomaattimurska (1 tlk) ja mausteet.

Soseuta vähän, kuumenna ja tarkista maku.

Vinkki! Lisää pari nokaretta sulatejuustoa.

Makean chilikastikkeen voit korvata chilijauheella.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 406 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Linssi, punainen, Go Green1.4g4.4kcal0.3g0.7g0g0.2g
Sipuli 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Paprika vihreä 0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.2g1.5kcal0g0g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 5.5g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g0g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 2.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Soijakastike 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Chilikastike makea (Rainbow), annos 20g0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g15kcal0.6g1.8g0.4g0.4g
Valittu annoskoko11g7kcal0.3g0.9g0.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna6g4kcal0.2g0.5g0.1g0.1g
Arvot/100g100g67kcal2.7g8.1g1.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=363614