Pasta Bolognese naudan jauhelihasta

Ruskista jauheliha ja pilkottu sipuli öljyssä.

Mausta jauhelihamausteella/pippurilla.

Lisää pannulle tilkka vettä ja kasvisliemi kuutio, paseerattu tomaatti ja lopuksi ruokakerma.

Anna hautua hetki kannen alla.

Keitä pasta runsaassa vedessä.

Tarjoile salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 237 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2.9g4.9kcal0.6g0g0.3g0g
Sipuli 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.1g1kcal0g0g0.1g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.2g0kcal0g0g0g0g
Paseerattu tomaatti rainbow2.3g0.8kcal0g0.2g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl1.2g1kcal0g0.1g0.1g0g
Kasvisliemikuutio 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Täysjyvä Fusilli (Rainbow), annos 100g3.5g12kcal0.5g2.4g0.1g0.2g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g40kcal2.2g5.4g1.2g0.4g
Valittu annoskoko11g20kcal1.1g2.7g0.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna6g10kcal0.6g1.4g0.3g0.1g
Arvot/100g100g184kcal10g24.5g5.5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=270145