Tonnikalaleipä

Tonnikala, raejuusto, juustoraaste ja raaka kanamuna sekaisin.

Mausteeksi esim.

pizzamaustetta, ehkä hieman ketsuppia.

Kaikki leivän päälle ja uuniin n. 200 astetta, 10-15 min. Tästä riittää n. 15 palaseen

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Mamisan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leipä, ruispalat (Vaasan) 27 g pala3.8g10kcal0.4g1.8g0.1g0.4g
Juusto Emmental punaleima 17% Valio1.7g5.1kcal0.6g0g0.3g0g
Tonnikala vedessä 2.6g2.8kcal0.6g0g0g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki1.9g1.5kcal0.2g0g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 1g1.3kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g41kcal3.8g3.6g1g0.8g
Valittu annoskoko11g21kcal1.9g1.8g0.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna6g10kcal1g0.9g0.3g0.2g
Arvot/100g100g186kcal17.3g16.4g4.5g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=49375