Veriohukaiset, kotitekoiset

Valmistusohje:

Kuori ja hienonna sipulit.

Hauduta ruokalusikallisessa voita.

Sekoita keskenään veri, olut, ruisjauhot, siirappi, jäähdytetty sipuli ja mausta taikina suolalla, valkopippurilla ja meiramilla.

Anna taikinan turvota jääkaapissa vähintään 1 tunti.

Paista veriohukaiset voissa pannulla molemmin puolin rapeiksi.

Tarjoa kuumina puolukkamurskan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Papagena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Veri 3.9g2kcal0.5g0g0g0g
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 3.9g1.7kcal0g0.2g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 2.1g6.5kcal0.2g1.2g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Siirappi 0.5g1.4kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g24kcal1.4g3.4g0g0.6g
Valittu annoskoko11g12kcal0.7g1.7g0g0.3g
Annoskoko puolitettuna6g6kcal0.4g0.9g0g0.2g
Arvot/100g100g106kcal6.3g15.3g0g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=107385