Puolukkarönttönen

Pohjaan ruisjauho 3,5 dl, 1 tl suolaa, 1,5 dl kylmää vettä

täytteeseen 200g tuoreita puolukoita tai pakastettuja ja 200g keitettyä peurunaa.

Survotaan sekaisin.

Lisää makeutusainainetta jos haluat.

Leivotaan niinuin karjalanpiirakat ja paistetaan 150 c noin 15 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 51 grammaa

Pehmo84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisjauho Pirkka3.8g12kcal0.4g2.3g0.1g0.6g
Puolukka 3.6g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 3.6g2.8kcal0.1g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g32kcal1g6.2g0.2g1.4g
Valittu annoskoko11g16kcal0.5g3.1g0.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna6g8kcal0.3g1.6g0.1g0.4g
Arvot/100g100g143kcal4.5g27.9g0.9g6.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116480