Gruusialainen kaalilaatikko

1. pilko kaali ja kattilaan veden kanssa 15min
2. ruskista jauheliha
3. lisää sipulit
4. lisää loput ainekset
5. yhdistä kaali ja muu seos
6. uuni 200-astetta, 35min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 476 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali5.9g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Vesi2g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 1.6g3.6kcal0.3g0g0.3g0g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g0.4g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 0.6g1.6kcal0g0g0.2g0g
Tomaattipyree, Pirkka0.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g14kcal0.8g0.6g1g0.2g
Valittu annoskoko11g7kcal0.4g0.3g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g4kcal0.2g0.2g0.3g0.1g
Arvot/100g100g62kcal3.5g2.7g4.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=316051