Sitruunasorbetti

Keitä 2 dl vettä ja 2½ dl sokeria n. 5. minuuttia.

Jäähdytä vartti.

Lisää n. 2 dl sitruunan mehua + yhden sitruunan raastettu kuori.

Lisää mascarbone juusto n. 100 g. Sekoita hyvin.

Laita pakkaseen ja sekoita tunnin välein n. 3 tunnin ajan.

Tarjoile vadelmien/-soseen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 3.1g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 3.3g14kcal0g3.3g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton3.1g0.7kcal0g0.1g0g0g
Mascarpone-juusto (Granarolo), annos 250g1.6g6.9kcal0.1g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g42kcal0.2g6.8g1.4g0g
Valittu annoskoko11g21kcal0.1g3.4g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna6g11kcal0.1g1.7g0.4g0g
Arvot/100g100g190kcal0.9g30.6g6.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=319113