BBQ possu

Leikkaa kaslerit paloiksi ja sekoita lopuista aineista bbq-kastike.

Sekoita yhteen uunivuoassa ja paista n. 175-150 asteessa kunnes rasva sulaa ja liha on revittävissä silpuksi (1,5-2h).

Kaada päälle hieman tomaattipyrettä ja hunajaa ja paista hetki lisää n. 200 asteessa.

Syö esim.

vihreiden papujen kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Jemani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasler, a la Atria, Atria (3 viipaletta)9g17kcal1.4g0.1g1.3g0g
Tomaattipyree, Pirkka0.9g0.7kcal0g0.2g0g0g
Soijakastike 0.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Hunaja 0.4g1.2kcal0g0.3g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g40kcal2.8g1.4g2.6g0g
Valittu annoskoko11g20kcal1.4g0.7g1.3g0g
Annoskoko puolitettuna6g10kcal0.7g0.4g0.7g0g
Arvot/100g100g178kcal12.6g6.3g11.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=325811