Pyttipannu

Pilko ainekset, kuumenna runsaasti rypsi- tai muuta ruokaöljyä pannulla.

Paista kunnes perunat ovat kypsiä.

Mausta suolalla, valkopippurilla, kuminalla ja yrttimausteella.

Päälle tuoretta persiljaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 4.9g3.8kcal0.1g0.8g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Paprika, punainen0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Nakki, keskiarvo 4.1g10kcal0.5g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g28kcal1.2g1.8g1.6g0g
Valittu annoskoko11g14kcal0.6g0.9g0.8g0g
Annoskoko puolitettuna6g7kcal0.3g0.5g0.4g0g
Arvot/100g100g126kcal5.4g8g7.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=354686