Jauheliha-tomaattikeitto

Paista jauheliha.

Mausta suolalla, chilihiutaleilla, mustapippurilla, oreganolla, basilikalla ja paprikajauheella.

Kaada tomaattimurskapurkit kattilaan ja huuhdo ne tilkalla vettä.

Kaada jauheliha mukaan.

Lisää vielä teelusikallinen sokeria sekä Koskenlaskija juusto.

Anna poreilla hiljalleen vähintään 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 3g6.8kcal0.6g0g0.5g0g
Tomaattimurska 7.3g2.1kcal0g0.4g0g0.1g
Flora kulta juokseva (Flora), annos 10g0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Sokeri 0g0.2kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g0.7g2kcal0.1g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g23kcal1.4g0.8g1.6g0.2g
Valittu annoskoko11g12kcal0.7g0.4g0.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g6kcal0.4g0.2g0.4g0.1g
Arvot/100g100g105kcal6.3g3.6g7.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=437425