Karppipitsa Vendaloo

Vettä ja mausteita pohjaan.

Kaikki sekaisin vaan.

Itse tosiaan jatkoin taikinaa vedella, kun jauhe turposi aina vaan.

Hyvä niin.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 635 grammaa

Vendaloo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma 38%rasvaa0.4g1.6kcal0g0g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 1g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Oliiviöljy 0.5g4.2kcal0g0g0.5g0g
Psylliumkuitu, annos 6g0.4g0.2kcal0g0g0g0.3g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 3.5g11kcal0.9g0g0.8g0g
Metvursti, Lapin liha Kotasavu 10g0.6g2.4kcal0.1g0g0.2g0g
Aurajuusto1.5g5.1kcal0.3g0g0.4g0g
Mozzarella Lovilio Lidl2.2g7.3kcal0.6g0g0.5g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 1.1g4kcal0.3g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g75kcal4.6g0g6g0.6g
Valittu annoskoko11g38kcal2.3g0g3g0.3g
Annoskoko puolitettuna6g19kcal1.2g0g1.5g0.2g
Arvot/100g100g335kcal20.5g0g26.8g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=212249