Hirvikaalikeitto

Hirvenjauheliha paistetaan voissa, keitinliemeen lisätään lihaliemi, paistettu jauheliha, ja keräkaali, juurekset lisätään kun kaalia alkaa kypsyä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 409 grammaa

Punahattu60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g0.1g1kcal0g0g0.1g0g
Hirvi, jauheliha (-), annos 200g2.2g2.4kcal0.5g0g0.1g0g
Keittojuurekset pakaste (Rainbow), annos 200g1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0g0kcal0g0g0g0g
Keräkaali, 100g3.1g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Keräkaali, 100g4.4g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g11kcal1.2g0.8g0.4g0.4g
Valittu annoskoko11g6kcal0.6g0.4g0.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna6g3kcal0.3g0.2g0.1g0.1g
Arvot/100g100g50kcal5.4g3.6g1.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368856