Kaali-jauhelihapata

Pilko ja keitäkasvikset.

Kuullota sipulit pannulla voissa ja lisää ja ruskista jauheliha.

YHDISTÄ JA MAUSTA MUSTAPIPPURILLA.

HAUDUTA JOTTA MAUT YHDISTYVÄT.

TARKISTA SUOLA

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali4.7g1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 4.7g11kcal0.9g0g0.8g0g
Purjosipuli 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli, tuore1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g26kcal2g0.6g1.8g0.2g
Valittu annoskoko11g13kcal1g0.3g0.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g7kcal0.5g0.2g0.5g0.1g
Arvot/100g100g115kcal8.8g2.7g8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=156932