Purjo-peruna-linssi -keitto

Sulata rasva kattilassa.

Ruskista viipaloitu purjo.

Lisää vesi, kasvisliemi ja kuutioidut perunat.

Keitä perunat melkein kypsiksi.

Lisää huuhdellut linssit ja keitä vielä 10 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 478 grammaa

Noora2011
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 1.9g1.4kcal0g0.3g0g0g
Linssi-punainen (raaka)1.1g3.4kcal0.3g0.6g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 7g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0g0kcal0g0g0g0g
Voi 0g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g11kcal0.6g1.8g0g0.2g
Valittu annoskoko11g6kcal0.3g0.9g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Arvot/100g100g50kcal2.7g8.1g0g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=226741