Tomaatti-pasta-jauheliha juttu

- Keitä pasta ja ruskista (ja mausta) jauheliha
- laita pasta ja jauheliha (voideltuun) vuokaan.

- Sekoita astiassa keskenään tomaattimurska, kermaviili ja kananmunat.

Mausteita oman maun mukaan, esim.

valkosipulia, paprikajauhetta, pippuria..

- Kaada "mausteseos" pastan ja jauhelihan päälle, ja sekoittele huolellisesti.

- 200-asteiseen uunin 30-40 min.

Ruokaan voi lisätä mm. paprikaa ja tomaattia.

Juusto päälle olisi herkullista, mutta itse en laita kaloreiden pelossa.

Tuhtia ruokaa muutenkin.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 478 grammaa

Helminen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruispasta, Torino2.9g10kcal0.4g2g0.1g0.2g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 2.3g7.5kcal0.6g0g0.6g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g4.6g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 1g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Kermaviili, maustamaton (Valio)0.4g0.5kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g43kcal2.4g4.8g1.6g0.4g
Valittu annoskoko11g22kcal1.2g2.4g0.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna6g11kcal0.6g1.2g0.4g0.1g
Arvot/100g100g192kcal10.7g21.4g7.1g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=298511