Maidoton ja gluteeniton lasagne

- Ruskista jauheliha
- Lisää tomaattimurska ja 8dl vettä
- Mausta ja anna hautua n. 20 min
- Sekoita kattilassa 4rkl oliiviöljyä, 4 rkl vaaleaa suurustetta, 2,5 dl Oatlyn kaurakermaa ja 1,5 dl vettä
- Mausta
- Lämmitä, kunnes pulpahtaa
- Alenna lämpöä ja keitä n. 10 min
- Voitele vuoka
- Lado aineet vuokaan kerroksittain
1. puolet artisokista
2. puolet jauhelihakastikeesta
3. kolme lasagnelevyä
4. puolet jauhelihakastikeesta
5. puolet artisokista
6. kolme lasagnelevyä
7. valkokastike
- Paista uunissa 175 asteessa, kunnes rakenne + väri mielyttävät
- Anna vetäytyä ennen tarjoamista
-

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Tornaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha 7%2g2.7kcal0.4g0g0.1g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g1.9g0.8kcal0g0.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.9g0kcal0g0g0g0g
Vaalea suuruste (Pirkka), annos 3g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy, extra virgin (Borges)0.1g1.1kcal0g0g0.1g0g
Vesi0.7g0kcal0g0g0g0g
Ruokaan 13% (Oatly), annos 250g0.7g1.1kcal0g0g0.1g0g
Latva-artisokan sydän suolaliemessä (Lidl), annos 100g1.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Lasagnelevy, gluteeniton (Semper), annos 250g0.6g2.1kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g17kcal1g1.8g0.6g0g
Valittu annoskoko11g9kcal0.5g0.9g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna6g4kcal0.3g0.5g0.2g0g
Arvot/100g100g76kcal4.5g8g2.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=346193