Sitruunamarengit

Aineet kulhoon ja vatkaa kovaksi vaahdoksi.

Vaahto on valmista, kun kipon voi kääntää ylösalaisin (omalla vastuulla).

Nostele pikkulusikalla pieniä nokareita leivinpaperille ja paista pari tuntia ~100 asteessa.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 10 grammaa

Mir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkuainen (100g)8.9g3.7kcal0.9g0.1g0g0g
Sokeri 1.9g7.7kcal0g1.9g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g23kcal1.8g4g0g0g
Valittu annoskoko11g12kcal0.9g2g0g0g
Annoskoko puolitettuna6g6kcal0.5g1g0g0g
Arvot/100g100g103kcal8g17.9g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=123859