Mustikkapiirakka

Sekoita pohjan kuivat ainekset keskenään.

Lisää margariini ja muna, sekoita hyvin.

Levitä taikina voidellun piirasvuuan pohjalle ja reunoille.

Levitä mustikat tasaisesti pohjalle.

Sekoita täytteen ainekset (kermaviili, 1 muna, sokeri ja vanilliinisokeri) keskenään ja levitä täytteen ainekset tasaisesti mustikoiden päälle.

Paista uunissa 200 asteessa noin 30-35 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Miikkula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 1.7g5.8kcal0.2g1.2g0g0.1g
Kauralese, myllynparas kuitupit. ½dl, 18g0.7g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Sokeri 0.6g2.3kcal0g0.6g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g1.2g5.4kcal0g0g0.6g0g
Kananmuna kuoreton 1.4g2.1kcal0.2g0g0.1g0g
Mustikka metsä- 2.4g1kcal0g0.2g0g0.1g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 2.6g1.7kcal0.1g0.1g0.1g0g
Sokeri 0.6g2.3kcal0g0.6g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g44kcal1g5.8g1.6g0.6g
Valittu annoskoko12g22kcal0.5g2.9g0.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna6g11kcal0.3g1.5g0.4g0.2g
Arvot/100g100g192kcal4.3g25.2g7g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=138520