Kesäkurpitsa-raparperi-porkkanahillo

Paloittele kuoritut kasvikset ja keitä kypsäksi hillosokerin kanssa vähässä vedessä.

Soseuta.

Purkita ja anna jäähtyä.

Voi käyttää lakkahillon tavoin.

Nam.
Katso vastaavaa ohjetta sokerittomana Melatiinilla hyytelöitynä.

Sisältää yli puolet vähemmän Hiilareita.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Kissala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 2.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g2.8g11kcal0g2.8g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.8g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Raparperi 2.8g0.9kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g26kcal0g6.6g0g0.2g
Valittu annoskoko11g13kcal0g3.3g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g7kcal0g1.7g0g0.1g
Arvot/100g100g118kcal0g29.5g0g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=144731