Katin murupiirakka

Sekoita jauhot, sokeria, leivinjauhe ja 1 tl soodaa.

Sekoita joukkoon 250g sulatettua margariiniä.

Ota taikinasta jonkin verran erilliseen astiaan muruiksi pinnalle.

Sekoita lopputaikinaan muna ja piimä.

Levitä taikina pellille, päälle marjat ja marjojen päälle erikseen ottamasi taikina.

Paista 175 asteessa kunnes piirakka on kypsä.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 3.4g12kcal0.3g2.4g0g0.1g
Sokeri 2.2g9kcal0g2.2g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Margariini, 60%, Rainbow1.6g9kcal0g0g1g0g
Kananmuna 50g(kpl)0.7g0.8kcal0.1g0g0.1g0g
Piimä, rasvaton (Valio)1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Mustikka metsä- 2g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g64kcal0.8g9.6g2.2g0.4g
Valittu annoskoko11g32kcal0.4g4.8g1.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna6g16kcal0.2g2.4g0.6g0.1g
Arvot/100g100g282kcal3.5g42.5g9.7g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=174105