Xtravaganza-kastike

Sekoita öljyt ja etikka.

Mausta yrttisuolalla ja esim.

kurkumalla, puristetulla valkosipulinkynnellä, raastetulla inkiväärillä, pienellä määrällä piparjuuriraastetta tai tuoreita yrttejä.

Käytä 1 rkl (15 g) per ateria tuoresalaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 1.3g12kcal0g0g1.3g0g
Pellavansiemenöljy2.7g24kcal0g0g2.7g0g
Rypälesiemenöljy paistamiseen ja salaatteihin (La tourangelle), annos 10g1.3g1.1kcal0g0g0.1g0g
Viinietikka 5.9g1.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g76kcal0g0g8.2g0g
Valittu annoskoko11g38kcal0g0g4.1g0g
Annoskoko puolitettuna6g19kcal0g0g2.1g0g
Arvot/100g100g340kcal0g0g36.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180233