Punajuuri-jauheliharisotto

300 g raakaa punajuurta raastettuna (kuorittuna 350-400 g)
1 sipuli hienonnettuna
ruokaöljyä paistamiseen
400 g paistijauhelihaa
1/2 l ksvislientä
2 dl tummaa riisiä (kypsentämätöntä)
2 tl kynteliä (tai timjamia)
persiljaa silppuna

Kuullota punajuuri ja sipuli öljyssä.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää kasvisliemi, riisi ja kynteli.

Kypsennä n. 20 minuuttia aina välillä sekoittaen.

Mausta persiljalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Katjuska80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 3.5g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Paistijauheliha 10%4.7g8kcal0.9g0g0.5g0g
Kasvisliemikuutio 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Riisi tumma 2g6.9kcal0.1g1.4g0g0.1g
Timjami 0g0kcal0g0g0g0g
Persilja 0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g36kcal2g3.2g1.4g0.4g
Valittu annoskoko11g18kcal1g1.6g0.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna6g9kcal0.5g0.8g0.4g0.1g
Arvot/100g100g161kcal8.8g14.2g6.2g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181327