Mustikkapiirakka Anrin pohjalla

Sulata rasva ja lisää maito, kiehauta ja jäähdytä.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää jauhot ja neste.

Kaada vuokaan ja laita päälle mustikat.

Paista 250 C 20-30 minuuttia

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Neppari74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl1.4g1.8kcal0.2g0g0.1g0g
Sokeri 2g8.1kcal0g2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.9g6.6kcal0.2g1.3g0g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Voi 0.9g6.4kcal0g0g0.7g0g
Maito, Kevyt1.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Mustikka metsä- 3.5g1.6kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g51kcal0.8g7.2g1.6g0.4g
Valittu annoskoko11g25kcal0.4g3.6g0.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna6g13kcal0.2g1.8g0.4g0.1g
Arvot/100g100g225kcal3.5g31.9g7.1g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=189149