Mantelileipä (rahka) - karppi - sovellettuSCD

Ensin kosteat aineet kulhoon ja sekaisin, sitten kuivat aineet perään, sekoitus ja uuniin 175 astetta n. 30 min

Annoksesta tulee 19 kpl keskimäärin 32g/kpl valmispaino siis.

Painohävikki valmistuksessa n. 20%. => punnittu valmispaino + 20% = raakapaino eli se joka tallennetaan kalorilaskuriin.

Näitä voi syödä myös makeana kahvileipänä kun laittaa päälle jotain makeaa, NAM!

Juuri valmistuneesta taikinasta kun nostaa nokareita pellille, ei tarvitse taputella, leviävät uunissa itsestään littanoiksi.

Noin 10 min odottelua ja saat nokareista enemmän oikean sämpylän oloisia, nyt kannattaa hieman muotoillakin, niin saat pyöreitä ja tasaisia.

Reseptistä tulee n. 19 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Therezza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 2.2g3.2kcal0.3g0g0.2g0g
Maitorahka, maustamaton (Valio) 250 g, 1 purkki3.7g2.4kcal0.4g0.2g0g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)0.1g0kcal0g0g0g0g
Parmesan formaggio da pasta0.4g1.8kcal0.2g0g0.1g0g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Manteli 3.1g19kcal0.7g0.2g1.7g0.2g
Rypsiöljy 0.3g2.7kcal0g0g0.3g0g
Ruokasuola jodioitu 0g0kcal0g0g0g0g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 0.5g1.7kcal0.2g0g0.1g0.2g
Seesaminsiemen, kuorineen 0.4g2.8kcal0.1g0g0.2g0.1g
KauraKuitunen (Hirvelä)0.4g0.5kcal0g0.1g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g69kcal3.8g1g5.2g1.6g
Valittu annoskoko11g34kcal1.9g0.5g2.6g0.8g
Annoskoko puolitettuna6g17kcal1g0.3g1.3g0.4g
Arvot/100g100g306kcal17g4.5g23.2g7.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=238385